Vacatures: Software developer, vertegenwoordiger Wallonie Ouest

druk jouw stempel in een technologiebedrijf in een van de belangrijkste markten van de toekomst.

Qbus maakt gebouwen slim.

Sinds 1999 ontwikkelt Qbus technologieën om residentiële en commerciële gebouwen slim te maken. Een slim gebouw biedt meer gemoedsrust en comfort maar verbruikt minder energie. Qbus heeft een platform van producten en diensten: van het Qbus Stand-Alone gamma, een betaalbare, makkelijke en uitbreidbare instapoplossing, over slimme schakelaars tot een volledig automatiseringssysteem. Binnenkort wordt ook Ubie, de Internet of Things gateway gelanceerd. Een Qbus systeem is Makkelijk (te installeren, bedienen, ondersteunen), Flexibel (werkt met elke schakelaar, elke smartphone, PC, tablet) en Toekomstgericht (uitbreidbaar en steeds compatibel).

Qbus maakt gebouwen slim.

Eco Dashboard

Visualiseren, analyseren en beheren van energie via het Eco Dashboard.

Eco Dashboard

Slimme Schakelaars

Achter de Niko, Bticino of CJC drukknoppen van de Qbus SWC04 schakelaar schuilt een printplaat vol electronische intelligentie.

Slimme Schakelaars

Qbus news

Open vacatures

26/06/2017
Om aan onze snelle groei te beantwoorden hebben we verschillende vacatures, zoals software engineer en vertegenwoordiger Wallonië. Bezoek onze job-sectie op de site om meer te weten.

Zomervakantie

25/06/2017
Wegens jaarlijkse vakantie zijn wij gesloten vanaf vrijdag 21 juli tot en met vrijdag 4 augustus. Voor dringende technische hulp zijn wij bereikbaar via support@qbus.be. Maandag 7 augustus zijn we weer bereikbaar. We wensen je een deugddoend verlof.

Nieuwe versie Qbus System Manager III (3.13.2)

7/03/2017
De Qbus System Manager versie 3.13.2 staat online. Er werden verdere aanpassingen aan de Dali interface doorgevoerd. Daarnaast bevat deze versie een firmware update voor de Qbus Stand-Alone dimmers die nu ook een geheugenfunctie (bijhouden laatste dimstand) hebben gekregen.

Nieuwe Qbus universele dimmersoftware

1/07/2016
Qbus is er in geslaagd een innovatieve dimmersoftware te ontwikkelen die stoorsignalen kan detecteren en wegfilteren. Dit leidt ertoe dat voor elke LED-lamp en LED-driver het maximale dimniveau kan worden bereikt, zonder dat die lampen zullen flikkeren.

Vind een installateur in jouw buurt

Zoek

Waarom Qbus?

Gemakkelijke installatie

Een 2-draads bussysteem in lus, ster of boom-structuur gelegd en waarbij polariteit geen rol speelt...

Energie-besparend

Multi-zonaal verwarmen, alles-uit-knop, CO2-gestuurde ventilatie,... En grafieken van al uw verbruiken: Meten is Weten...

Koppeling naar TCP/IP

Via de plattegrond op de Home Navigator of het menu op een iPhone / Android-toestel bedien je iedere uitgang...

Meer weten