Gezocht: tweetalige verkopers...

Nederlands - Français voor regio Brussel, Nederlands - Westvlams voor West-Vlaanderen.

Qbus domotica = meer gemoedsrust en minder energieverbruik

Qbus ontwikkelt hardware en software die de elektrische installatie van residentiële en commerciële gebouwen intelligent maakt. De Qbus producten verhogen de energie-efficiëntie van deze gebouwen en de gemoedsrust van de bewoners. Een Qbus systeem is Makkelijk (te installeren, bedienen, ondersteunen), Flexibel (elke schakelaar, elke smartphone, PC, tablet) en Toekomstgericht (modulair, uitbreidbaar en blijvend).

Qbus domotica = meer gemoedsrust en minder energieverbruik

Eco Dashboard

Visualiseren, analyseren en beheren van energie via het Eco Dashboard.

Eco Dashboard

Slimme Schakelaars

Achter de Niko, Bticino of CJC drukknoppen van de Qbus SWC04 schakelaar schuilt een printplaat vol electronische intelligentie.

Slimme Schakelaars

Qbus news

Nieuw: de Stand-Alone analoge stuurmodule en het Navigator Alu Gamma

24/12/2014
Met de analoge stuurmodule kunnen LEDs gedimd én geschakeld worden. Ontdek ook het nieuwe Navigator Alu gamma: hoogkwalitatief design in Aluminium en glas.

Londens kantoorgebouw bespaart 46% op gas en 34% op electriciteit met Qbus.

11/06/2014
In het Londense "Lloyd's" kantoorgebouw werden drie van de vijf verdiepingen uitgerust met Qbus. Op die manier kon een evaluatie gemaakt worden van het verschil in gas- en electriciteitsverbruik tussen de geautomatiseerde en de standaard verdiepingen. De indienststelling en afregeling van de Qbus installatie was voltooid in december 2013. In het eerste kwartaal van 2014 werd op de Qbus-gestuurde verdiepingen gemiddeld 46% bespaard op gas en 34% op electriciteit, wat neerkomt op een terugverdientijd van 1.5 jaar. Het hoeft geen betoog dat de eigenaar van het gebouw heeft besloten de andere verdiepingen ook met Qbus uit te rusten.....

Qbus - Renson Healthbox II integratiemodule

6/05/2014
De Renson Healthbox II kan rechtstreeks en makkelijk aangesloten worden op een Qbus installatie, om zo integraal deel uit te maken van uw Qbus systeem. Free cooling, tijdsgestuurde ventilatie, aansturing van uw Healthbox via Qbus schakelaars, schermen en zelfs de Qbus Cloud,... wordt nu vanzelfsprekend.

Het Qbus Stand-Alone gamma breidt uit: de Slimme Universele Dimmer

10/04/2014
De Qbus Slimme Dimmers dimmen zowel halogeenlampen, electronische en klassieke transfo's, gloeilampen, dimbare spaarlampen en 230V LEDs. Deze module kan deel uitmaken van een volledige Qbus installatie maar kan ook Stand-Alone gebruikt worden (zonder Controller): 5 rechtstreekse ingangen laten de aansluiting van standaard drukknoppen toe, inclusief een Alles Uit & Paniek-knop.

Vind een installateur in jouw buurt

Zoek

Waarom Qbus?

Gemakkelijke installatie

Een 2-draads bussysteem in lus, ster of boom-structuur gelegd en waarbij polariteit geen rol speelt...

Energie-besparend

Multi-zonaal verwarmen, alles-uit-knop, CO2-gestuurde ventilatie,... En grafieken van al uw verbruiken: Meten is Weten...

Koppeling naar TCP/IP

Via de plattegrond op de Home Navigator of het menu op een iPhone / Android-toestel bedien je iedere uitgang...

Meer weten