Qbus domotica = meer gemoedsrust en minder energieverbruik

Qbus ontwikkelt hardware en software die de elektrische installatie van residentiële en commerciële gebouwen intelligent maakt. De Qbus producten verhogen de energie-efficiëntie van deze gebouwen en de gemoedsrust van de bewoners. Een Qbus systeem is Makkelijk (te installeren, bedienen, ondersteunen), Flexibel (elke schakelaar, elke smartphone, PC, tablet) en Toekomstgericht (modulair, uitbreidbaar en blijvend).

Qbus domotica = meer gemoedsrust en minder energieverbruik

Eco Dashboard

Visualiseren, analyseren en beheren van energie via het Eco Dashboard.

Eco Dashboard

Slimme Schakelaars

Achter de Niko, Bticino of CJC drukknoppen van de Qbus SWC04 schakelaar schuilt een printplaat vol electronische intelligentie.

Slimme Schakelaars

Qbus news

Tastu®: de aanraakschakelaar in fingerprint-proof glas

29/01/2016
Met het Tastu® schakelaargamma treedt Qbus de design-wereld binnen. Deze Tastu® schakelaars zijn fingerprint-proof: een speciale coating op de glazen schakelaar vermijdt dat er vingerafdrukken op het glas achterblijven. Net zoals de andere slimme Qbus-schakelaars zorgen kleurenleds ervoor dat het kleur van het aanraakvlak volgens de wensen van de klant kan ingesteld worden.

Qbus - DMX interface

15/01/2016
Van de ledstrip in de keuken tot het creëren van de juiste sfeer in de lounge bar. Met de Qbus DMX interface kan het juiste lichtkleur gekozen worden via het kleurenwiel op de Qbus Cloud, of wordt het niveau en kleur van de gevelverlichting van een hotel automatisch aangepast in functie van tijd, daglicht, temperatuur,...

OPGELET: Frauduleuze Qbus facturen in omloop!!!

23/12/2015
Er is gebleken dat enkele van onze facturen door fraudeurs onderschept zijn geweest. Op deze facturen is een sticker aangebracht met de melding dat wij van rekeningnummer zouden zijn veranderd. Ook aan de onderkant van het document is een verkeerd rekeningnummer bijgevoegd. Gelieve te noteren dat wij geen rekeningnummer wijziging hebben doorgevoerd!

Qbus tijdens de feestdagen

22/12/2015
Tijdens de feestdagen zijn onze kantoren gesloten op donderdag 24 december en vrijdag 25 december, en van dinsdag 29 december tot en met vrijdag 1 januari. Ook op maandag 4 januari zullen onze kantoren gesloten zijn wegens inventaris. Wij wensen u spetterende en veilige eindejaarsfeesten en kijken er naar uit om ook in 2016 opnieuw met u te kunnen samenwerken!

Vind een installateur in jouw buurt

Zoek

Waarom Qbus?

Gemakkelijke installatie

Een 2-draads bussysteem in lus, ster of boom-structuur gelegd en waarbij polariteit geen rol speelt...

Energie-besparend

Multi-zonaal verwarmen, alles-uit-knop, CO2-gestuurde ventilatie,... En grafieken van al uw verbruiken: Meten is Weten...

Koppeling naar TCP/IP

Via de plattegrond op de Home Navigator of het menu op een iPhone / Android-toestel bedien je iedere uitgang...

Meer weten