Maak uw woning klaar voor domotica...

De Slimme Teleruptor voor licht- en rolluiksturing is later uitbreidbaar tot een volledige domotica installatie. Een betaalbare, makkelijk te installeren oplossing voor een toekomstgerichte elektrische installatie.

Qbus domotica = meer gemoedsrust en minder energieverbruik

Qbus ontwikkelt hardware en software die de elektrische installatie van residentiële en commerciële gebouwen intelligent maakt. De Qbus producten verhogen de energie-efficiëntie van deze gebouwen en de gemoedsrust van de bewoners. Een Qbus systeem is Makkelijk (te installeren, bedienen, ondersteunen), Flexibel (elke schakelaar, elke smartphone, PC, tablet) en Toekomstgericht (modulair, uitbreidbaar en blijvend).

Qbus domotica = meer gemoedsrust en minder energieverbruik

Eco Dashboard

Visualiseren, analyseren en beheren van energie via het Eco Dashboard.

Eco Dashboard

Slimme Schakelaars

Achter de Niko, Bticino of CJC drukknoppen van de Qbus SWC04 schakelaar schuilt een printplaat vol electronische intelligentie.

Slimme Schakelaars

Qbus news

Het Qbus Stand-Alone gamma breidt uit: de Slimme Universele Dimmer

10/04/2014
De Qbus Slimme Dimmers dimmen zowel halogeenlampen, electronische en klassieke transfo's, gloeilampen, dimbare spaarlampen en 230V LEDs. Deze module kan deel uitmaken van een volledige Qbus installatie maar kan ook Stand-Alone gebruikt worden (zonder Controller): 5 rechtstreekse ingangen laten de aansluiting van standaard drukknoppen toe, inclusief een Alles Uit & Paniek-knop.

Update Qbus Configuratiehandleiding beschikbaar

1/04/2014
Een nieuwe versie van de Qbus System Manager III handleiding is nu online. Deze handleiding bevat nu ook uitleg over de configuratie van de Qbus Cloud, ViZiR, analoge logica, meter-mode, globaal wijzigen, ...

Qbus Cloud website

20/02/2014
Wil je meer te weten komen over het gebruiksgemak en de functies van de Qbus Cloud? Bezoek ons op Batibouw of check deze website http://qc.aaltra.eu/

Qbus Cloud en Stand-Alone Dimmer op Batibouw

16/02/2014
Op Batibouw 2014 lanceert Qbus de bekroonde Qbus Cloud: ontdek hoe makkelijk het kan zijn uw woning via elk mobiel toestel te bedienen en te controleren. De Qbus Cloud toont u de toekomst van de slimme woning: makkelijk, gebruiksvriendelijk en toegankelijk voor iedereen. Ook het Qbus Stand-Alone gamma wordt verder uitgebreid met de Slimme Dimmers. Maak uw woning klaar voor domotica aan een instapprijs met Qbus Stand-Alone. Bezoek ons in Hal 9, Stand 217.

Vind een installateur in jouw buurt

Zoek

Waarom Qbus?

Gemakkelijke installatie

Een 2-draads bussysteem in lus, ster of boom-structuur gelegd en waarbij polariteit geen rol speelt...

Energie-besparend

Multi-zonaal verwarmen, alles-uit-knop, CO2-gestuurde ventilatie,... En grafieken van al uw verbruiken: Meten is Weten...

Koppeling naar TCP/IP

Via de plattegrond op de Home Navigator of het menu op een iPhone / Android-toestel bedien je iedere uitgang...

Meer weten