Nieuws

Open vacatures

26/06/2017 - 18:46

Om aan onze snelle groei te beantwoorden hebben we verschillende vacatures, zoals software engineer en vertegenwoordiger Wallonië. Bezoek onze job-sectie op de site om meer te weten.

Zomervakantie

25/06/2017 - 16:00

Wegens jaarlijkse vakantie zijn wij gesloten vanaf vrijdag 21 juli tot en met vrijdag 4 augustus. Voor dringende technische hulp zijn wij bereikbaar via support@qbus.be. Maandag 7 augustus zijn we weer bereikbaar. We wensen je een deugddoend verlof.

Nieuwe versie Qbus System Manager III (3.13.2)

7/03/2017 - 10:10

De Qbus System Manager versie 3.13.2 staat online. Er werden verdere aanpassingen aan de Dali interface doorgevoerd. Daarnaast bevat deze versie een firmware update voor de Qbus Stand-Alone dimmers die nu ook een geheugenfunctie (bijhouden laatste dimstand) hebben gekregen.

Nieuwe Qbus universele dimmersoftware

1/07/2016 - 13:25

Qbus is er in geslaagd een innovatieve dimmersoftware te ontwikkelen die stoorsignalen kan detecteren en wegfilteren. Dit leidt ertoe dat voor elke LED-lamp en LED-driver het maximale dimniveau kan worden bereikt, zonder dat die lampen zullen flikkeren.

Tastu®: de aanraakschakelaar in fingerprint-proof glas

29/01/2016 - 10:20

Met het Tastu® schakelaargamma treedt Qbus de design-wereld binnen. Deze Tastu® schakelaars zijn fingerprint-proof: een speciale coating op de glazen schakelaar vermijdt dat er vingerafdrukken op het glas achterblijven. Net zoals de andere slimme Qbus-schakelaars zorgen kleurenleds ervoor dat het kleur van het aanraakvlak volgens de wensen van de klant kan ingesteld worden.

Qbus - DMX interface

15/01/2016 - 15:18

Van de ledstrip in de keuken tot het creëren van de juiste sfeer in de lounge bar. Met de Qbus DMX interface kan het juiste lichtkleur gekozen worden via het kleurenwiel op de Qbus Cloud, of wordt het niveau en kleur van de gevelverlichting van een hotel automatisch aangepast in functie van tijd, daglicht, temperatuur,...

Berichten en grafieken in Qbus Cloud

15/12/2015 - 14:55

Qbus Cloud kreeg onlangs een update waardoor nieuwe interessante functies mogelijk worden. Zo kunt u van verschillende uitgangen de gebruiksgrafieken raadplegen, en worden nieuwigheden in de Qbus Cloud via een pop-up venster meegedeeld.

Nieuwe versie Qbus Serial Manager II (2.6.6)

26/10/2015 - 10:14

De nieuwe versie van de Qbus Serial Manager II staat online!

Hommage aan Armand Pien: het Qbus weerstation

21/04/2015 - 8:36

Breng met het Qbus weerstation (QWS/APIEN) uw eigen weerman in huis. Vermijdt oververhitting door screens aan de zonnekant automatisch te sluiten, sluit uw zonnescherm als er teveel wind is of uw dakramen als het begint te regenen. Visualiseer dit alles op de intuïtieve Qbus Cloud interface.

Test zelf gratis e-mail en SMS-diensten via de Qbus Cloud

12/02/2015 - 12:26

Via de Qbus Cloud kan uw Slimme woning of gebouw bediend en gevisualiseerd worden van om het even waar, via elke smartphone, tablet of computer. De echte kracht van de Qbus Cloud wordt echter duidelijk door uw Smart Home te verbinden met extra diensten: een e-mail met een camerabeeld versturen als iemand aan de deur belt, een SMS krijgen als er beweging is in huis of als de poort na 22h nog open staat,… Bestel een gratis proefabonnement en ervaar zelf de eindeloze mogelijkheden van de Qbus Cloud.