Qbus Control

Bedien je smart home waar je ook bent, van op eender welk toestel. Via de Qbus Control bedien je de verwarming, zet je “Alles Uit”, of krijg je meldingen van jouw woning via e-mail of SMS. Qbus Control is gratis toegankelijk voor alle Qbus klanten, en dit van op eender welke smartphone, tablet of computer die over een internetverbinding beschikt. Je hoeft bovendien geen software te installeren.

Gratis ter beschikking via www.qbuscontrol.com

Nieuwe functies

• Eenvoudig tonen van meerdere modes van een airco, warmtepomp, ventilatie-unit, etc… op één icoon
  • Makkelijk een onderverdeling maken in groepen dankzij het aanmaken van een hoofdgroep: bvb Thuis vs Zee, of Gelijkvloers vs Eerste verdiep
  • Groepen kunnen verbergen om dashboard overzichtelijker te houden. Delen van hoofdgroepen is ook mogelijk

Bekijk de video